رؤیا عسگر پور در گفتوگو با خبرنگار مهر به نقش کلیدی مراکز یادگیری محلی در افزایش جامعه باسوادان و مهارت آموزی در جامعه پرداخت و اظهار کرد: توسعه این مراکز لازمه محرومیت زدایی از سیمای مناطق کم برخوردار در استان است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون دو مرکز یادگیری محلی مشارکتی با امور زندانها و سه مرکز دولتی در البرز دایر است که افزایش این مراکز با توجه به نیاز استان ضروری است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش البرز گفت: این استان پنج مرکز یادگیری محلی در قالب دولتی و مشارکتی دارد که توسعه آن میتواند نقش بسزایی در محرومیتزدایی داشته باشد.
وی یادآور شد: مراکز یادگیری محلی با هدف آموزش سواد خواندن و نوشتن، مهارتهای اساسی زندگی، حقوق شهروندی، مهارتهای حرفهای و هنری در این استان فعال میشوند.
عسگر پور تصریح کرد: سواد آموزان در این مراکزمیتوانند همراه با آموزش سواد خواندن و نوشتن، مهارتهای مختلف را بیاموزند و ضمن درآمدزایی برای خانواده از خدمات بهداشتی، مشاوره و خانواده برخوردار شوند.
وی ادامه داد: این مراکز نقش مؤثری در ارتقای سطح دانش و فرهنگ خانوادههایی که به دلیل نداشتن سواد و مهارتهای اساسی در زندگی دچار مشکلات و کاستیهایی شدهاند، دارد.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان البرز، عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی هم مانند مدارس عمل میکنند زیرا در مراکز یادگیری محلی برای تمام اقدامات و فعالیتها برنامه سالانه تنظیم میشود.
وی افزود: سالانه ۵۰۰ نفر در دورههای سوادآموزی و مهارتی و ۲۰۰ نفر در دورههای حرفه آموزی مراکز یادگیری آموزش و پرورش استان البرز شرکت میکنند.
عسگر پور گفت: ارائه خدمات سواد آموزی در قالب آموزشی و مهارتی به عنوان یک موضوع حاکمیتی و مهارت چند وجهی با محوریت آموزشی و اجتماعی به نحوی طراحی شده تا کاربست مهارت سواد در جامعه تقویت شود.
وی تاکید کرد: هدایت افراد بیسواد و افرادی که سواد دارند ولی مهارت حرفهای ندارند به سوی مراکز یادگیری محلی نیاز به مشارکت در استان البرز دارد.
نظر شما